Ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να διαθέτει κανείς είναι το σπίτι του. Και, παράλληλα, είναι από εκείνα που χρειάζονται διαρκή φροντίδα. Το σπίτι μας, όσο καλά φτιαγμένο και αν είναι, με το πέρασμα των χρόνων έχει τις δικές του απαιτήσεις. Σε πολλές δε περιπτώσεις, το κόστος της απαραίτητης «αναβάθμισης» δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, με αποτέλεσμα να απαιτούνται λύσεις χρηματοδότησης για την ανακαίνισή του, ώστε να γίνει και πάλι φιλικό και λειτουργικό.

Τι χρειάζεστε; Ένα ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες στεγαστικό πρόγραμμα. Η απάντηση έρχεται από την Alpha Bank με το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας». Πρόκειται για ένα στεγαστικό πρόγραμμα με πολλά πλεονεκτήματα, αφού εκταμιεύεται γρήγορα, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά, για ποσά μέχρι 15.000 ευρώ δεν απαιτείται εγγραφή προσημείωσης επί του ακινήτου, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και μειώνοντας τα έξοδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα προεξόφλησης του δανείου, μερικώς ή ολικώς, χωρίς καμία επιβάρυνση. Όπως, επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να δοθεί περίοδος χάριτος στην έναρξη της αποπληρωμής έως και 6 μήνες, με καταβολή των αναλογούντων τόκων για το διάστημα που εκτελούνται οι εργασίες και τα έξοδα είναι αυξημένα.

Το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» καλύπτει όλους τους ιδιώτες ιδιοκτήτες που θέλουν να ανακαινίσουν ένα σπίτι που χρησιμοποιείται, είτε για κύρια ή δευτερεύουσα/εξοχική κατοικία, είτε για εκμετάλλευση μέσω ενοικίασης. Μάλιστα, ήδη από πέρυσι υπάρχει αισθητή κινητικότητα στις ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών, λόγω της αύξησης των τουριστικών μισθώσεων τύπου Airbnb, HomeAway κ.λπ., οπότε και το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για αναβάθμιση των ακινήτων τους βαίνει όλο και μεγαλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το συγκεκριμένο στεγαστικό πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε και Bonus πόντους, καθώς το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus. Έτσι, για κάθε 1 ευρώ δανείου, ο ιδιοκτήτης κερδίζει 2 Bonus πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με πάνω από 4.000 εμπορικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και φυσικά, οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αγορά οικιακού εξοπλισμού, για την περαιτέρω αναβάθμιση της κατοικίας.

Στις περιπτώσεις που το δάνειο αφορά ποσά από 5.000 έως 15.000 ευρώ, χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται από 3 έως 8 χρόνια. Για εργασίες ανακαίνισης με υψηλότερους προϋπολογισμούς (έως 40.000 ευρώ), η διάρκεια εξόφλησης μπορεί να ανέλθει σε έως και 20 έτη, σε αυτή την περίπτωση όμως το δάνειο χορηγείται με προσημείωση του ακινήτου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα και στο site της Alpha Bank.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης