Σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα και πρωτίστως με πετρέλαιο θέρμανσης αναμένεται να προκαλέσει η απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι τελωνειακοί υπάλληλοι.

Αφορμή για την απεργία είναι η συζήτηση στη Βουλή του μισθολογικού νομοσχεδίου, αναφέρουν πηγές της αγοράς, επισημαίνοντας ότι η ήδη προβληματική, λόγω κακοκαιρίας, τροφοδοσία της αγοράς αναμένεται να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την εικόνα που μεταφέρουν πηγές της αγοράς, υπάρχει σημαντική αύξηση της ζήτησης, η οποία σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου δεν μπορεί να καλυφθεί, οπότε η τροφοδοσία αναμένεται να αποκατασταθεί αύριο και την Πέμπτη. Ωστόσο η απεργία των τελωνειακών αναμένεται να δημιουργήσει νέα εμπόδια, καθώς δεν θα εκτελωνιστούν ποσότητες και δεν θα μπορεί να καλυφθεί η πολύ αυξημένη ζήτηση.

Πηγές της αγοράς εκφράζουν την έκπληξή τους για την απεργιακή κινητοποίηση, η οποία πραγματοποιείται εν μέσω συνθηκών κρίσης, λόγω των οξύτατων προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πρωτοφανής κακοκαιρία Μήδεια. Για το θέμα, τέλος, έχει σταλεί επιστολή από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών προς το Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης