Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα αναγορευθεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα χορηγείται από το συγκεκριμένο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα σε Έλληνα ή ξένο που διέπρεψε στην επιστήμη, στην τέχνη ή στα γράμματα, ή προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο ή το έθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπο του ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Αποτελεί μία ξεχωριστή τιμή για εμένα και μία κορυφαία στιγμή στην πορεία μου, η αναγόρευση μου σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορούσα ούτε καν να σκεφθώ αυτή την εξέλιξη όταν πριν από αρκετά χρόνια περνούσα τις πύλες αυτού του Πανεπιστημίου ως φοιτητής. Μέσω της νέας μου ιδιότητας θα επιχειρήσω να φέρω πιο κοντά τη φοιτητική νεολαία στον κόσμο των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της απασχόλησης και στην παραμονή και αξιοποίηση της νέας γενιάς στον τόπο της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης