ΕΣΘ: Ξεκινούν την άλλη εβδομάδα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 16:37
ΕΣΘ: Ξεκινούν την άλλη εβδομάδα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις για τα καταστήματα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια εννέα ημερών και ξεκινήσει στη 1 Νοεμβρίου.

«Οι ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο 9 Νοέμβριου 2019, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2019).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

11 π.μ. – 6 μ.μ.».

Πηγή: thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 16:37