«Ως κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά ασχολούμαστε με όλες τις επενδύσεις κι έχω “ξεκολλήσει” και αρκετές μικρότερου μεγέθους γιατί θέλω να βοηθήσω και τον τελευταίο που θέλει να κάνει επένδυση στη χώρα μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή ετοιμάζουμε το πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μετά τις 15 Αυγούστου, ώστε, μέσω της μείωσης της γραφειοκρατίας, να κάνουμε εύκολη τη ζωή των επιχειρηματιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στο Ελληνικό, γνωστοποίησε ότι σήμερα συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης προκειμένου να εγκρίνει τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ώστε στη συνέχεια να δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

«Στόχος είναι ως το μεθεπόμενο Σάββατο να έχουν δημοσιευτεί όλες οι ΚΥΑ ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για το καζίνο, ο οποίος θα γίνει 30 Σεπτεμβρίου και πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία. Δεν τίθεται θέμα παράτασης του διαγωνισμού», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης