Tην πρώτη Car Sharing εφαρμογή στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πιλοτικής λειτουργίας, θα παρουσιάσει η Avis σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

Μέσα από αυτή την εφαρμογή, όπως ανέφερε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής, βασικός στόχος είναι η παροχή εύκολων λύσεων μετακίνησης για όλους μέσα στην πόλη, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αποσυμφόρηση του αστικού κέντρου, καθώς και βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Ο κύκλος εργασιών της Avis για το 2019, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, έκλεισε στα 190 εκατ., με κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 95 εκατομμύρια ευρώ και κέρδη προ φόρων (PBT) στα 31 εκατ. ευρώ, ενώ η αξία ενεργητικού της εταιρίας σήμερα, ξεπερνάει τα 500 εκατ. ευρώ.

   Το 2019 η Avis προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ, δίνοντας έμφαση στην ανανέωση και μεγέθυνση του στόλου της, ο οποίος ξεπέρασε τα 38.000 οχήματα. Με την αγορά 11.000 νέων οχημάτων, η εταιρία υλοποίησε το 10% των ταξινομήσεων της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, αυξάνοντας κατά 30% τους πελάτες της στις υπηρεσίες μακροχρόνιων μισθώσεων (leasing).

Θετικές ήταν οι επιδόσεις της Avis και στις υπηρεσίες βραχυχρόνιων μισθώσεων (rent a car), συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατ. ημέρες ενοικίασης μέσα στο 2019, ενισχύοντας ουσιαστικά το τουριστικό προϊόν της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης