Ακολουθεί η λίστα με τους 10 πλουσιότερους celebrities σύμφωνα με την καταμέτρηση του 2019.

Στη 10η θέση ο Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης του γκολφ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, Τάιγκερ Γουντς, με περιουσία 800 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

9. Ο James Patterson είναι ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς θρίλερ όλων των εποχών και σύμφωνα με κάποιες βαθμολογίες και εκτιμήσεις είναι επίσης ο πλουσιότερος συγγραφέας που έχει πουλήσει πάνω από 350 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και περιουσία 800 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

8. Ο Puff Daddy είναι ένας από τους πιο διάσημους rappers στην Αμερική και στον κόσμο, με περιουσία 825 εκατομμύρια δολάρια.

7.Ο David Copperfield έχει μια τεράστια επιτυχία ως μάγος σε όλο τον κόσμο. Έγινε διάσημος όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για το ότι ήταν ο φίλος του supermodel Claudia Schiffer εδώ και χρόνια. Η περιουσία του αγγίζει τα 875 εκατομμύρια δολάρια.

6. Πλούσια, όμορφη και διάσημη: η Kylie Jenner είναι μόνο 21 ετών, αλλά η αδελφή της Kim Kardashian, γνωρίζει πώς να ταιριάζει (και να ξεπερνάει τη φήμη της). Η περιουσία της εκτιμάται στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

5. Ο Jay Z είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος ράπερ στον κόσμο που μπορεί να καυχηθεί για τον τραπεζικό του λογαριασμό, που ξεπερνά το 1 δις δολάρια.

4. Είναι το είδωλο πολλών γενεών, ένας ζωντανός μύθος με ένα έμφυτο ταλέντο: ο Michael Jordan είναι ο ισχυρότερος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών. Η περιουσία του αγγίζει τα 1,7 δισ. δολάρια.

3. Εάν υπάρχει μια γυναίκα που έχει εκπροσωπήσει την εξουσία της γυναίκας καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, αυτή είναι σίγουρα η Oprah Winfrey. Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος, ονομάζεται “βασίλισσα όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης” από τον Τύπο των ΗΠΑ. Έχει περιουσία 2,8 δισ. δολάρια.

2. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός Steven Spielberg είναι ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, με περιουσία 3,7 δισ. δολάρια.

1. Στην πρώτη θέση ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και επιχειρηματίας George Lucas. Η περιουσία του εκτιμάται στα 5,4 δισ. δολάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης