Με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση της έκθεσης Hermes Expo International, η οποία φιλοξενήθηκε εφέτος για πρώτη φορά στην Ουάσινγκτον. H Hermes Expo λειτουργεί για περισσότερα από 28 χρόνια, έχοντας ως βασικό στόχο να διευκολύνει τη συνεργασία ανάμεσα στις ελληνικές, ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις.

Η φετινή έκθεση ήταν αφιερωμένη στην θεματική ενότητα «Εμπόριο, Τουρισμός και Επενδυτικές Ευκαιρίες μέσω της Γαστρονομίας». Επιπλέον, στο πλαίσιο της Hermes Expo πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σε μια σειρά από θεματικές ενότητες όπως το εμπόριο, ο τουρισμός και η ενέργεια. Τις παρουσιάσεις έκαναν επαγγελματίες της αγοράς που δραστηριοποιούνται στους ανάλογους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο ιδρυτής της έκθεσης, Πολ Κοτρώτσιος, τόνισε ότι στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες «από 16 ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν ευκαιρίες στην Αμερική». Όπως εξήγησε, η έκθεση περιείχε μια σειρά από περίπτερα από κάλυπταν τομείς όπως η ενέργεια, οι νομικές υπηρεσίες, ο ιατρικός τουρισμός, ο εξοπλισμός εστιατορίων, οι εισαγωγές-εξαγωγές, τα είδη αρτοποιίας, οι υπηρεσίες φωτογραφίας και η οινοποιία.

Συγχαρητήρια επιστολή για τη διοργάνωση της έκθεσης έστειλε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, επισημαίνοντας ότι «ένα βασικό κομμάτι του έργου της πρεσβείας στην Ελλάδα είναι η δημιουργία γεφυρών για επενδύσεις και οικονομική συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης