Σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Διενέργειας αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις επί των υπομνημάτων που κατέθεσαν οι δύο υποψήφιοι, η σύμπραξη Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Hard Rock International (ΗRI), αναφορικά με τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στον διαγωνισμό για την παραχώρηση άδειας καζίνο στο Ελληνικό.

Την Πέμπτη, έπειτα από μια συνεδρίαση που διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες, η Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού δεν έλαβε οριστική απόφαση επί του ελέγχου των νομιμοποιητικών εγγράφων που κατέθεσαν οι δύο υποψήφιοι επενδυτές, καθώς ζητήθηκαν νέες διευκρινίσεις επί των υπομνημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Επιτροπή δεν αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε, ζήτησε όμως να κατατεθούν νέα υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ήδη πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν να έχουν εντοπιστεί σημαντικές ελλείψεις στον έναν εκ των δύο φακέλων που έχουν κατατεθεί, κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί.

Πρόθεση της Επιτροπής είναι να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να μην υπάρξουν στη συνέχεια «παρερμηνείες» επί των αποφάσεών της, να θωρακιστεί η διαδικασία και να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με «κόστος» χρονικές καθυστερήσεις που ήδη καταγράφονται, πηγές που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη διαδικασία αναφέρουν πως η Επιτροπή οφείλει να εξετάσει κάθε σημείο των υπομνημάτων αυτοτελώς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης