Περισσότερες από 4.400 εταιρείες ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους το α ‘τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια υπηρεσία της Ρουμανίας (ONRC).

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, έχουν έδρα το Βουκουρέστι (440 επί του συνόλου), ωστόσο, ο αριθμός τους είναι μειωμένος κατά 33,93% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση των περιοχών όπου καταγράφηκε αναστολή/παύση της δραστηριότητας εταιρειών βρίσκεται η περιφέρεια Μπιχόρ με 235 επιχειρήσεις (αριθμός μειωμένος κατά 16,37% σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2018) και, στη τρίτη θέση η πόλη Κλουζ με 210 εταιρείες.

Στον αντίποδα, ο μικρότερος αριθμός εταιρειών που ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους το α’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους καταγράφηκε στην περιφέρεια Ιαλομίτα (20 επιχειρήσεις, αριθμός μειωμένος κατά 25,93% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ONRC, το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, δύο περιφέρειες της Ρουμανίας, η Ντολζ και η Τελεορμάν “είδαν” αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων που ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους, (120 και 67,αντίστοιχα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης