Η παλαιά οικία της οικογένειας Λούβαρη στην Εκάλη βγήκε σε πλειστηριασμό και κατακυρώθηκε στο νέο ιδιοκτήτη με 900.001 ευρώ, δηλαδή με 1 ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.
Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Intrum, στρεφόταν κατά του επιχειρηματία Αλέξανδρου Λούβαρη και του πατέρα του Γιώργου Λούβαρη, πρώην στενού συνεργάτη του Σ. Κόκκαλη.

Πρόκειται για μεζονέτα η οποία έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 1406,41τ.μ. και η οποία περιλαμβάνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Υπόγειο επιφάνειας 156,17τ.μ. αποτελούμενο από σαλόνι με κουζίνα σε ενιαία διάταξη, δωμάτιο υπηρεσίας, wc, sauna, αποθηκευτικό χώρο, λεβητοστάσια, ανελκυστήρα ατόμων και κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης τεσσάρων οχημάτων.

• Ισόγειο εμβαδού 155,27τ.μ. που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, καθημερινό καθιστικό με σκεπαστό αίθριο, χωλλ και λουτρό.

• Α’ όροφο επιφάνειας 127,715τ.μ. αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, wc και λουτρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Δώμα εμβαδού 99,56τ.μ. που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, wc, λουτρό και μικρό καθιστικό.
Σημειώνεται ότι όλα τα επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα και ανελκυστήρα.  Στον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα επιφάνειας 50 τ.μ.

Με βάση τα στοιχεία της έκθεσης η μεζονέτα έχει ανεγερθεί το 1983 και από την εξωτερική αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση από πλευράς συντήρησης.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης