«Πλήγμα» θα επιφέρει στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Σίνδου, η λειτουργία των διοδίων Ωραιοκάστρου, τονίζει ο Σύνδεσμος των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στην περιοχή, οι εκπρόσωποι του οποίου διαμαρτύρονται με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Οι επιχειρηματίες της περιοχής έχοντας, καθημερινά να αντιμετωπίσουν σωρεία θεμάτων και παράλληλα να ανταπεξέλθουν σε ένα μεγάλο όγκο εξόδων, πλέον, έρχονται αντιμέτωποι και με το κόστος των διοδίων. Η πλειονότητα των επιχειρήσεων πραγματοποιούν πολλά δρομολόγια σε καθημερινή βάση για τις ανάγκες λειτουργίας τους, οπότε αυτό θα δυσχεράνει περαιτέρω την κατάσταση», σημειώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (ΣΕΒΙΠΕΘ), Αναστάσιος Πολυζωίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου υπογραμμίζει ότι «η βιομηχανική περιοχή της Σίνδου ερημώθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. Στόχος αποτελεί η προσέλκυση νέων επενδύσεων στην περιοχή. Αποτρεπτικός παράγοντας στέκεται η λειτουργία των διοδίων της περιοχής, καθώς ο επενδυτής σκεπτόμενος τα έξοδα μετακίνησης και την δυσκολία που θα επιφέρει αυτό στην εύρεση προσωπικού, όπως και το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης, δεν αποκλείεται να στραφεί αυτόματα σε κάποια άλλη περιοχή», κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης