«Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της ΝΔ περιέχει όλα τα συστατικά της συνταγής που οδήγησε την οικονομία σε κρίση»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 13:24
«Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της ΝΔ περιέχει όλα τα συστατικά της συνταγής που οδήγησε την οικονομία σε κρίση»

Κριτική στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το αναπτυξιακό της νομοσχέδιο άσκησε την Πέμπτη (10/10) ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. 

«Αυτό το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται από σπατάλη, διότι διοχετεύει πόρους σε τομείς της οικονομίας, οι οποίοι δεν δημιουργούν απασχόληση» επισημαίνει σε δήλωσή του.

Tο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρει τον τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης και αναμένεται να συζητηθεί αύριο, Παρασκευή. 

«To νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια, διότι δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό να εκδίδει άδειες χωρίς κανέναν άλλον έλεγχο» σημείωσε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε πως χαρακτηρίζεται επίσης «από ασυδοσία, διότι παρεκκλίνει από την περιβαλλοντική νομοθεσία και την προστασία της εργασίας».

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ τέλος επεσήμανε «αυτό το νομοσχέδιο περιέχει όλα τα συστατικά της συνταγής που οδήγησε την ελληνική οικονομία σε κρίση. Κάθε άλλο παρά μπορεί να διατηρήσει τη χώρα στην τροχιά της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 13:24