Την ανησυχία του για το κλείσιμο τμήματος της οδού Βενιζέλου εκφράζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) Μιχάλης Ζορπίδης χαρακτηρίζοντας την εν λόγω κίνηση «χαριστική βολή για εκατοντάδες καταστηματάρχες και επαγγελματίες».

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Μ. Ζορπίδης μόλις οι δύο πρώτες μέρες με κλειστή την οδό Βενιζέλου, με τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα λόγω των έργων του μετρό, «δείχνουν τι πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους 4 με 5 μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κλείσιμο της οδού Βενιζέλου, στο τμήμα της πάνω από την Εγνατία Οδό, πολύ φοβάμαι ότι θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για εκατοντάδες καταστηματάρχες και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης» σημειώνει και ζητεί από τους αρμόδιους να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους πληγέντες.

«Η ενεργοποίηση των μέτρων που προβλέπονται στο Μνημόνιο του ΕΕΘ με το “Αττικό Μετρό ΑΕ” είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία για να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων αυτών», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης