Μείωση στα οργανωμένα ταξίδια κατά περίπου 40% σε σχέση με πέρσι παρατηρήθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας λόγω των ζητημάτων που προέκυψαν με την εξάπλωση του κορονοϊού ενώ για τα ταξίδια προς Τουρκία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ένταση στα σύνορα, η πτώση άγγιξε το 60%, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM”, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης Βύρων Θεολόγης.

«Οι οδικές εκδρομές δεν έγιναν, ο κόσμος δεν είχε ενδιαφέρον να πάει σε προορισμούς όπου ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα αεροπορικά ταξίδια μειώθηκαν. Ειδικά για Ιταλία δεν έγιναν καθόλου εκδρομές», δήλωσε ο κ.Θεολόγης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος λόγω του κορονοϊού φοβάται να ταξιδέψει και αναβάλλει τις εκδρομές ενώ για Τουρκία, λόγω των εξελίξεων, οι περισσότεροι δεν ταξίδεψαν, παρότι η Κωνσταντινούπολη και η Σμύρνη είναι αγαπημένοι προορισμοί για τους Έλληνες, ειδικά της Βόρειας Ελλάδας».

«Ελπίζουμε το κλίμα να αλλάξει και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό θέμα με τον κορονοϊό, διότι αυτήν την περίοδο που γίνονται οι προκρατήσεις για το Πάσχα, εμείς εισπράττουμε αδιαφορία. Ο κόσμος δεν έχει όρεξη να ταξιδέψει με όσα ακούει», ανέφερε ο κ. Θεολόγης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης