Από του χρόνου προβλέπεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε ό,τι αφορά την σκανδιναβική αγορά με τις πρώτες αφίξεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας να προγραμματίζονται νωρίτερα κι αντίστοιχα οι τελευταίες αναχωρήσεις να ολοκληρώνονται αργότερα δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου.

Επίσης θα προστεθεί ακόμη μία πτήση από την Νορβηγία, οπότε συνολικά οι πτήσεις από Σκανδιναβία εβδομαδιαίως, θα είναι πέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο μάλιστα της έναρξης των πτήσεων από την Νορβηγία, αυτές τις ημέρες με πρωτοβουλία του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Apollo», που δραστηριοποιείται στην περιοχή, συνεργείο από τη Νορβηγία έκανε λήψεις από την περιοχή της Σητείας προκειμένου να χρησιμοποιήσει το υλικό για να προβάλλει την περιοχή σε μέσα (τηλεόραση, έντυπα, ηλεκτρονικά μέσα ).

Τα γυρίσματα περιλαμβάνουν εικόνες από διάφορες περιοχές της Σητείας, αλλά και από την νυχτερινή ζωή της πόλης και τα γνωστά ρακάδικα, με σκοπό να διαφημιστεί η περιοχή.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης, η προσπάθεια προβολής και προώθησης της περιοχής της Σητείας στη Νορβηγία θα επιδιωχθεί και από την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, το Δήμο και τον ΟΑΣ ώστε να ενδυναμωθεί η δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης