Την πολυετή συνεργασία τους, ανανέωσαν για τα επόμενα επτά έτη η Alpha Bank και η American Express.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ανανέωση της εν λόγω συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε από το 1995, η Alpha Bank παραμένει ο συνεργάτης της American Express στην ελληνική αγορά, τόσο στον τομέα της εκδόσεως προϊόντων καρτών όσο και στον τομέα της αποδοχής καρτών από τις επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας υπεγράφη στην Αθήνα από τον κ. Γεώργιο Κ. Αρώνη, Γενικό Διευθυντή Retail Banking της Alpha Bank και τον κ. Peter Wright, Executive Vice-President Card Services EMEA, International Premium Products, Benefits and Communications and Global Network Business, American Express.

Με τον τρόπο αυτόν, επισφραγίζεται η εμπιστοσύνη της American Express στην Alpha Bank ως επιλεγμένο της συνεργάτη. Η συνεργασία αυτή θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της American Express στην Ελλάδα, τοποθετώντας την τεχνολογία στο επίκεντρο των εξελίξεων στον χώρο των καρτών πληρωμών.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται η ισχυρή δέσμευση των δύο πλευρών για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης