Στην αναβολή της έναρξης του διαλόγου για το Ασφαλιστικό, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, οδήγησε ο αποκλεισμός της εισόδου του Υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου 29, από μέλη του Π.Α.ΜΕ.

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση των προεδρείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για τις 16:00 συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ αλλά και οι αυριανές συναντήσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας με τον ΣΕΒ και τους εμπόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «ενώ έχουμε διευκρινίσει σε όλα τα επίπεδα ότι δεν θα μεταφέρουμε βάρη στις πλάτες των ασφαλισμένων, ενώ έχουμε διαψεύσει όλα τα κινδυνολογικά σενάρια που γράφονται, ένα κόμμα απαγορεύει στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συζητήσουμε για ένα σοβαρότατο πρόβλημά μας, το Ασφαλιστικό».

«Θέτουμε στην κρίση του ελληνικού λαού αυτήν τη στάση, πιστεύοντας ότι είναι καταστροφικό να επενδύουμε πολιτικά στα προβλήματα και όχι στις λύσεις τους» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης