Αύριο, Σάββατο, θα συνεδριάσει – μετά από αναβολή – το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις για την Proton Bank.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν κύκλοι του ΤΧΣ, η συνεδρίαση ανεβλήθη, επειδή η σύμβουλος στη διαδικασία, Goldman Sachs, καθυστέρησε να αποστείλει στη διοίκηση του Ταμείου την αξιολόγηση των προσφορών που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενες τράπεζες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την είδηση της αναβολής, ξέσπασαν και φήμες περί επιπλοκών στη διαδικασία, σύμφωνα με τις οποίες, μάλιστα, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ, κυρία Σακελλαρίου σχεδίαζε να εισηγηθεί, εκ νέου, την ακύρωση του διαγωνισμού, προφασιζόμενη νομικό κενό, καθώς δεν έχει ψηφιστεί ακόμη η διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών της διοίκησης του Ταμείου, η οποία περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο.

Οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, εντούτοις, από τους κύκλους του ΤΧΣ που επεσήμαναν ότι η μετάθεση της συνεδρίασης γίνεται για τυπικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης