Διαψεύδει συμφωνία με Carlsberg-Mythos η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014, 18:48
Διαψεύδει συμφωνία με Carlsberg-Mythos η Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Η Ολυμπιακή ζυθοποιία προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ύπαρξη συμφωνίας με τον όμιλο Carlsberg – Mythos Ζυθοποιία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 – Με αφορμή τις δημοσιεύσεις που έχουν αναπαραχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ύπαρξη συμφωνίας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας με τον όμιλο Carlsberg – Mythos Ζυθοποιία, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ενημερώνει ότι δεν υφίσταται κάποια τέτοια συμφωνία.

Στα πλάνα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι η εξαγορά της από οποιονδήποτε τρίτο, ενώ μοναδικό κριτήριο της εταιρείας παραμένει η ενδυνάμωση του brand FIX στην ελληνική αγορά, με τους καλύτερους δυνατούς όρους και προϋποθέσεις, στο πλαίσιο ενός έντονα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Ως δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση, με σημαντικά δείγματα γραφής την τελευταία πενταετία στον κλάδο της εγχώριας ζυθοποιίας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι απολύτως λογικό να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε συζητήσεις προς διάφορες κατευθύνσεις και με διαφορετικές κάθε φορά προσεγγίσεις. Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014, 18:58