Τους πρώτους εθελοντές – εκπαιδευτές Ιnternet, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «δείξ’ τους», για την προώθηση του ψηφιακού αλφαβητισμού υποδέχεται το Σάββατο το i – bank της Εθνικής Τράπεζας.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση, για το καλωσόρισμα των εθελοντών από την περιοχή της Αττικής θα γίνει στο i-bankstore, στο The Mall, το Σάββατο 14 Μαΐου στις 11:30 το πρωί. Η πρωτοβουλία «δείξ’ τους» υλοποιείται στην πιλοτική της φάση με τη στήριξη της Μη Κυβερνητική Οργάνωσης«50 και Ελλάς», των Δήμων Ηλιούπολης και Παπάγου – Χολαργού και της εταιρίας «ΠΛΑΙΣΙΟ»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εθελοντές θα ξεκινήσουν τις εκπαιδεύσεις τη Δευτέρα 16 Μαΐου στην περιοχή της Ηλιούπολης και την Τρίτη 17 Μαΐου στην περιοχή του Παπάγου – Χολαργού.

Το πρόγραμμα «δείξ’ τους» έχει ως στόχο να συμβάλει με απλό τρόπο στην καλλιέργεια και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων από τις λιγότερο «ευνοημένες» πληθυσμιακές ομάδες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, το «δείξ’ τους» απλώνει μια «λειτουργική» γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους νεότερους και τους μεγαλύτερους. Ανάμεσα στους περισσότερο «εξοικειωμένους» και εκείνους που είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω αντικειμενικών συνθηκών έμειναν έξω από τον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας, τα νέα μέσα επικοινωνίας και το Internet ειδικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης