Η εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. με 35 χρόνια παρουσία στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, πραγματοποιεί μια μεγάλη και δυναμική είσοδο στον κτηματομεσιτικό κλάδο.

Μέσω της LAKIOTIS Real Estate, η εταιρεία στοχεύει στην εμπορική εκμετάλλευση και πώληση πολλών ακινήτων που έχει στη διάθεση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία LAKIOTIS Real Estate έχει στη κατοχή της ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως τα Τρίκαλα, τα Πατήσια, το Περιστέρι, την Σαλαμίνα και αλλού. Η λίστα διαρκώς εμπλουτίζεται. Τα ακίνητα περιλαμβάνουν διαμερίσματα – κατοικίες προς πώληση ή ενοικίαση, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, καθώς και μεγάλες μονάδες για εξειδικευμένη επαγγελματική χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επισκεφτείτε την νέα τους ιστοσελίδα στο www.lakiotis-realestate.gr και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!!

Όλες οι κατοικίες είναι φτιαγμένες με γούστο και μεράκι, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, επώνυμες μάρκες και υψηλή ποιότητα. Όλοι οι χώροι είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, εξοπλισμένοι άρτια, ενώ χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, ποικιλία, καινοτομία, εργονομία και άνεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης