Την ικανοποίηση της για τον διορισμό του Βραζιλιάνου διπλωμάτη, Roberto Azevedo, στη θέση του επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.) εξέφρασε την Τρίτη η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.).

Η Christine Lagarde εμφανίστηκε βέβαιη πως θα ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις στον χώρο του παγκόσμιου εμπορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Roberto Azevedo για τον επίσημο διορισμό του στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Π.Ο.Ε.. Είμαι βέβαιη πως υπό την ηγεσία του ο Π.Ο.Ε. θα αδράξει τις ευκαιρίες και θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το πολυμερές εμπορικό σύστημα στα χρόνια που έρχονται», σημείωσε.

Στη διάρκεια της τοποθέτησής της δεν παρέλειψε να επισημάνει πως οι δρόμοι του Δ.Ν.Τ. και του Π.Ο.Ε. είναι παράλληλοι και στόχο έχουν τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου γεμάτου ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα και την επίτευξη ευημερίας.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του για να προωθήσει την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμικών οργάνων», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης