Εξοικονομήστε χρήματα με την Anytime

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 13:57
Εξοικονομήστε χρήματα με την Anytime
Έχετε στεγαστικό δάνειο; Γλιτώστε χρήματα από την ασφάλεια της κατοικίας σας με το Anytime Home Economic. Τώρα η Anytime, φροντίζει πλέον και για την κατοικία σας. Με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης Anytime Home Economic, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα που πληρώνετε ήδη για την κατοικία σας, νιώθοντας παράλληλα ασφαλείς με την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Με λιγότερα χρήματα, μπορείτε να αποκτήσετε μια ασφάλεια κατοικίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες για το στεγαστικό σας δάνειο, διασφαλίζοντας την περιουσία σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, όπως σεισμός, φωτιά, κ.ά..

Ασφαλίστε τώρα την κατοικία σας έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη! Μπείτε στο www.anytime.gr, υπολογίστε τα ασφάλιστρα της κατοικίας σας και αγοράστε το συμβόλαιό σας απευθείας από το σπίτι ή το γραφείο.

Θα παραλάβετε το συμβόλαιό σας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα αυτόματα στο e-mail σας. Στην Anytime ασφαλίζετε την κατοικία σας μέχρι και με 100 ευρώ λιγότερα!

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, 11:58