Ενδιαφέρον από 4 τράπεζες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ενδιαφέρον από 4 τράπεζες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το ενδιαφέρον τους για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιβεβαιώνουν οι τράπεζες Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Attica Bank, σε απάντησή τους σε σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank, η τράπεζα επιβεβαιώνει το κατ' αρχήν ενδιαφέρον της για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δίχως επί του παρόντος να δύναται, εκ του νόμου και βάσει συμβατικής προβλέψεως, να παράσχει οιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Επίσης με ανακοίνωσή της, η Eurobank επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, υπό προϋποθέσεις, για το Ταχυδρομικό Tαμιευτήριο, ενώ η Εθνική αναφέρει ότι το ενδιαφέρον της τράπεζας για το ΤΤ, υπό προϋποθέσεις, δεν έχει παύσει, τονίζοντας παράλληλα ότι προτεραιότητά της αποτελεί η εν εξελίξει δημόσια πρόταση της ΕΤΕ προς τους μετόχους της τράπεζας Eurobank Ergasias.

Τέλος, και η Attica Bank επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για το ΤΤ. Λόγω, ωστόσο, της δήλωσης εμπιστευτικότητας που έχει υπογράψει προς την Τράπεζα της Ελλάδος, δεν δύναται να δώσει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, 19:24