Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία

Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία
Επιχειρηματική αποστολή σε τέσσερις πόλεις της Ασίας, από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ελληνοασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, με στόχο τη διερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία ήπειρο με σταθερά αναπτυξιακή πορεία.

Η ομάδα των επιχειρηματιών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκιο (26-27/6), τη Σεούλ (28/6), το Πεκίνο (29-30/6) και την Ταϊπέι (3-4/7).

Αποκλειστικός στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν επαφές με τοπικές εταιρείες και να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις ή να αναζητήσουν συνεργάτες-αντιπροσώπους.

Η πρωτοβουλία αυτή θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των τροφίμων και ποτών, των χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών προϊόντων, των προϊόντων τεχνολογίας, των δομικών υλικών, του real estate και του τουρισμού, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή ενδιαφερομένων από άλλους κλάδους.

Κύριο χαρακτηριστικό αποστολής είναι ότι ο κάθε συμμετέχων, έχοντας ατομικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες συναντήσεις Β2Β στην έδρα των τοπικών εταιρειών, ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα κατάλληλα στελέχη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να αποστείλουν σχετική δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr έως και 30/04/17 ή για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, στα τηλ. 210 6419026 και 6945234747.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, 14:56