Επτά ελληνικές εταιρείες περιλαμβάνονται στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις οι οποίες διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015.

H RSM Greece, μέλος της RSM International, κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards για 8η συνεχή χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα τα αποτέλεσμα του διαγωνισμού όπου διακρίθηκαν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις την Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur». Σε αυτές περιλαμβάνονται επτά ελληνικές εταιρείες που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επτά ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:

– GREEN – GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA (The Business of the Year Award with Turnover of 26-150 m euro).

– AB Vassilopoulos (The Award for Environmental & Corporate Sustainability).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– ONEX (The RSM Entrepreneur of the Year Award).

– Coffee Island (The Growth Strategy of the Year Award).

– PHARMATHEN (The Growth Strategy of the Year Award).

– Genisis Pharma (The Chairman’s Selection).

– Spetses Mini Marathon (The Chairman’s Selection).

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία από τους εθνικούς πρωταθλητές (National Champions) της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης