Το Πλαίσιο επιβραβεύθηκε ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στα φετινά European Business Awards. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέκτησε τον τίτλο «Ruban d’ Honneur» και περνά έτσι στον τελικό, μαζί με άλλες 9 finalist από όλη την Ευρώπη, διεκδικώντας το βραβείο «Εταιρεία της Χρονιάς» στην κατηγορία επιχειρήσεων με τζίρο άνω των 150 εκατ. ευρώ.

Ο θεσμός των European Business Awards ξεκίνησε το 2007 και φέτος κατέθεσαν υποψηφιότητα 15.000 εταιρείες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Ο τίτλος «Ruban d’ Honneur» απονεμήθηκε μονάχα σε 100 – μεταξύ των οποίων και το Πλαίσιο – οι οποίες πέρασαν στην τελική φάση και πλέον διεκδικούν το πρώτο βραβείο σε μία από τις 10 κατηγορίες του θεσμού. Μία ομάδα με περισσότερους από 150 κριτές, που προέρχονται από την επιχειρηματική, πολιτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ευρώπης, αξιολογεί και επιβραβεύει τις καλύτερες εταιρείες πανευρωπαϊκά με κριτήριο όχι μόνο τις οικονομικές τους επιδόσεις, αλλά και την Καινοτομία και την Επιχειρηματική Ηθική, που τις διακρίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα του τρίτου σταδίου των European Business Awards, με τον τελικό νικητή ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν το Μάιο στην τελετή απονομής, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης