«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει και πάλι μέλος που οικονομικά θα στέκεται στα πόδια του» δηλώνει ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν. Τονίζει ότι «είναι καθήκον όλων είναι να χρησιμοποιήσουμε τα κοινοτικά κονδύλια για τη δημιουργία θέσεων εργασίας» και «χρειάζεται ευφυής τρόπος διαχείρισης για αυτό».

«Στόχος είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, πιο καινοτόμες και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας. Να βοηθήσουμε εκείνους που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση» αναφέρει ο κ. Χαν σε συνέντευξή του στη «Real News».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευρωπαίος επίτροπος που επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα την Ελλάδα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην «εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων», τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο «επηρεάζει θετικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό».

Τόνισε πως η απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων αυξήθηκε, ενώ, αναφερόμενος στους τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον παρότι «η κατάσταση είναι εύθραυστη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης