Σημαντική διάκριση για την Paloservices αφού επιλέχθηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα Invest Horizon Accelerator ως μια καινοτόμα scale up εταιρεία στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης.

Το πρόγραμμα InvestHorizon.eu χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται σε συνεργασία με την Eureka, ένα διεθνές δίκτυο που προωθεί την ανταγωνιστικότητα και τη συνεργασία των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D). Σκοπός του Επιταχυντή-Accelerator είναι αφενός η διευκόλυνση της χρηματοδότησης με σημαντικά κεφάλαια deep tech εταιρειών και αφετέρου η υποστήριξη τους στην υλοποίηση των επενδυτικών τους πλάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Paloservices, μέσω του προγράμματος, θα έρθει σε επαφή με διεθνείς επενδυτές, επιχειρηματικά κεφάλαια και θεσμικούς επενδυτές που αναζητούν scale up deep tech εταιρίες αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε παγκόσμια επενδυτικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ο κ. Παναγιώτης Τσαντίλας, CEO της Palo σχολιάζει: “Η συμμετοχή μας στο Invest Horizon Accelerator αποτελεί μια ξεχωριστή μοναδική διάκριση και ταυτόχρονα είναι και μια μεγάλη πρόκληση για την ομαλή είσοδο μας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας σε μέντορες και επενδυτές διεθνούς βεληνεκούς στο πεδίο της τεχνολογίας ενώ ταυτόχρονα θα έρθουμε σε επαφή και με άλλες καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρείες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε προγράμματα και έργα διασυνοριακής καινοτομίας μεταξύ επιχειρήσεων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης