Λειτουργία οκτώ νέων καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2015 προαναγγέλει η altereGo, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και διεύρυνσης του δικτύου της, το οποίο πλέον θα αριθμεί 24 συνολικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Η αγορά αλλάζει με γοργούς ρυθμούς», επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, εκφράζοντας συγχρόνως την αισιοδοξία του για την διαρκώς ανοδική πορεία των οικονομικών δεικτών της AltereGo, που σημειώνουν φέτος αύξηση 50% σε σχέση με την αντίστοιχη περισινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούμαστε με σεβασμό στον καταναλωτή καθώς και στην ποιότητα των προϊόντων, τόσο αυτών που εισάγουμε και εμπορευόμαστε, όσο και των υγρών αναπλήρωσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου που η altereGo παράγει στην Ελλάδα» υπογραμμίζει, ενώ αναφερόμενος και στην πολιτική franchise επισημαίνει πως « Η εταιρεία μας ενσωματώνει στη στρατηγική της με ιδιαίτερη προσοχή την πολιτική franchise, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, να ενταχθούν σ’ ένα δίκτυο με επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο προϊόν και σ’ έναν τομέα που προβλέπεται να έχει πολύ γρήγορα ραγδαία ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η altereGo, πρόσθεσε στο δίκτυό της τρία νέα καταστήματα σε Κολωνάκι, Νέα Φιλαδέλφεια και Αιγάλεω, καθώς κι ένα altereGo spot στο Athens Metro Mall.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης