Η Attica Bank, πιστή στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στην ανάγκη ενίσχυσης της ελληνικής γεωργικής παραγωγής, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό των μαστιχοπαραγωγών της Χίου, ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές, που κατέστρεψαν τον φυσικό πλούτο του νησιού.

Αντιπροσωπεία του ομίλου της Attica bank με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ και Εντεταλμένο Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Ιωάννη Γαμβρίλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Ventures κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και την Διευθύντρια Δικτύου Υπόλοιπης Ελλάδος κ. Νικολέτα Μάνου, συναντήθηκε με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και συζήτησε με τα στελέχη της τρόπους διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ του ομίλου της Attica Bank και της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου εξέφρασε τις ευχαριστίες των μαστιχοπαραγωγών, τόσο για την ενίσχυση ύψους 50.000 Ευρώ που παρείχε η Τράπεζα στην Ένωση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι περσινές καταστροφικές πυρκαγιές, όσο και για τη γενικότερη στήριξη που παρέχει η Attica Bank προς την Ένωση.

Ο Επικεφαλής του Ομίλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, αφού εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς τους πληγέντες μαστιχοπαραγωγούς, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Τράπεζα για επενδύσεις και χρηματοδότηση της αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης.

«Μετά την κεφαλαιακή ισχυροποίηση της Τράπεζας, τόνισε ο κ. Γαμβρίλης, στις πρώτες μας προτεραιότητες είναι η στήριξη τομέων της οικονομίας με θετικές προοπτικές περιοχών της περιφέρειας με αγροτική παραγωγή και συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως είναι η Χίος, που διαθέτει αυτό το σπάνιο προϊόν, τη μαστίχα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Χίο, η αντιπροσωπεία της Attica Bank επισκέφθηκε εργοστάσια επεξεργασίας της μαστίχας και ενημερώθηκε για τα επιχειρηματικά σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης των mastihashop, στα οποία ο όμιλος είναι από τους βασικούς μετόχους, ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών, επιστημονικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων της Χίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης