Το Startupbootcamp FinTech και το STARTUPPER.gr, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του πρώτου Forum για τον τομέα του FinTech στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

To FinTech σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο “hot” τομείς στην παγκόσμια startup σκηνή, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις επενδύσεις που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια και μόνο το 2015 ξεπέρασαν τα 20 δισ. δολ. παρουσιάζοντας σε σχέση με το 2014 αύξηση μεγαλύτερη του 60%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του 1ου Athens FinTech Forum είναι αναδείξει τη δυναμική του FinTech και να καθοδηγήσει το εγχώριο οικοσύστημα των startup εταιρειών προς τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια σε παγκόσμια κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, στο 1ο Athens FinTech Forum, θα αναλυθεί η κατάσταση στον τομέα του FinTech, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα μάθουμε πως το FinTech δουλεύει στα χρηματοοικονομικά κέντρα του Λονδίνου, της Σιγκαπούρης και της Νέας Υόρκης, θα δούμε την σχέση του τραπεζικού συστήματος με τον τομέα του FinTech, καθώς επίσης και τι έρχεται να αλλάξει η «επανάσταση» του FinTech.

Τέλος στο πλαίσιο του Athens FinTech Forum, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στην Ελλάδα Hackathon οι εμπειρίες του οποίου, αλλά και οι νικητές, θα παρουσιαστούν στο Forum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες: newsroom@startupper.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης