Η NOBACCO, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας με ένα pavilion στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία. Το επόμενο άμεσο βήμα είναι το άνοιγμα καταστήματος, την 1η Σεπτεμβρίου στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE στο Βουκουρέστι και η δημιουργία σημείων πώλησης μέσω key accounts.

Το άλμα εξωστρέφειας της NOBACCO, έρχεται να επισφραγίσει μία πορεία 8 χρόνων συνεχούς ανάπτυξης. Μία πορεία που σηματοδοτείται από την επένδυση στην καινοτομία, την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους καταναλωτές και την προσεκτικά σχεδιασμένη επέκταση του δικτύου των καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΟΒΑCCO σήμερα διαθέτει 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παραγωγή των υγρών αναπλήρωσης και πρόσφατα εγκαινίασε την λειτουργία του NOBACCO DESIGN CENTER για τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης