Η Saxo Bank ανακοινώνει σήμερα τη χορηγία στον οδηγό της Formula 1 Romain Grosjean για το 2016, με στόχο να αναδείξει τη δύναμη και την αξία της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (FinTech) και καινοτομίας για το μέλλον των χρηματοοικονομικών.

Η τράπεζα, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, και ένας από τους βασικούς παίκτες στο FinTech, διαθέτει ισχυρή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 από το 2014. Η πρόσφατη συμφωνία της με τον Romain Grosjean, πρώην τραπεζικό στέλεχος και νυν οδηγό της F1, σηματοδοτεί την τρίτη χρονιά μιας συνεργασίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «ισχυρή και ουσιώδης» από τον Kim Fournais, συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Saxo Bank.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kim Fournais δήλωσε σχετικά τα εξής: «Η συνεργασία μας με τον Romain μας δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τις αξίες μας στους ιδιώτες επενδυτές και τους θεσμικούς πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Formula 1 αποτελεί ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στη Saxo Bank, χάρη στη διαρκή έμφαση στην καινοτομία και τη δύναμη της τεχνολογίας που είναι απαραίτητη για την επιτυχία, την ακρίβεια των δεδομένων τα οποία χρησιμοποιούνται προκειμένου να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις που κρίνουν την απόδοση, και την υποστήριξη της ομάδας στα παρασκήνια.

Ο Romain εργάστηκε για περίπου τρία χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος στην Ελβετία, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στην κατηγορία για αυτοκίνητα μικρότερων δυνατοτήτων. Αυτό τον καθιστά ιδανικό πρεσβευτή του ονόματός μας. Κατανοεί απόλυτα ποια είναι η Saxo Bank και έχει πάθος για τις επενδυτικές συναλλαγές. Αποτελεί έναν ιδανικό σύνδεσμο για την εταιρεία μας και τους πελάτες μας, και είμαστε περήφανοι που παραμένει μέλος της οικογένειας της Saxo Bank και το 2016. Η πρόσφατη συμφωνία σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας ισχυρής και ουσιώδους συνεργασίας.»

Το λογότυπο της Saxo Bank θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο κράνος και τη στολή του Romain Grosjean που θα τρέχει με τη νεοσύστατη ομάδα F1 της Haas στους αγώνες του 2016 σε 21 χώρες. Ο Grosjean ήδη έκανε μια μικρή αποκάλυψη της υποστήριξής του από τη Saxo Bank στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, όταν η ομάδα του πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου F1 που θα οδηγεί το 2016, νωρίτερα σήμερα στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση, ο Grosjean ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Saxo Bank, καθώς γνωρίζει ότι η επιτυχία τόσο στη Formula 1 όσο και στις επενδυτικές συναλλαγές καθορίζεται από την προηγμένη τεχνολογία και υποδομή, την καινοτομία και τη δέσμευση για αριστεία.

«Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στην F1 και την πραγματοποίηση επενδύσεων και συναλλαγών» εξήγησε. «Και τα δύο χαρακτηρίζονται από την ανάγκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ υποστηρίζονται πάντα από ένα υπέροχο πνεύμα ομαδικότητας, όπου ο καθένας προσφέρει την τεχνογνωσία του και συνεργάζεται με τα υπόλοιπα μέλη για την επιτυχία και την απόδοση της ομάδας.»

«Στις επενδύσεις και τις συναλλαγές –ανεξάρτητα από το προϊόν που επιλέγει κάποιος, μετοχές, ομόλογα ή πετρέλαιο– κάθε ένας αναζητά την κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Το ίδιο συμβαίνει και στην F1: κάθε ένας βελτιώνει και αναβαθμίζει διαρκώς την απόδοσή του» πρόσθεσε.

Όπως ισχύει για κάθε επιτυχημένο οδηγό της Formula 1, το πρόγραμμα του Grosjean θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτή την περίοδο. Ωστόσο, ο ίδιος αποτελεί ήδη μεγάλο οπαδό της SaxoTraderGO –της προηγμένης πλατφόρμας συναλλαγών της Saxo Bank, που είναι διαθέσιμη για smartphone, tablet και PC– την οποία χρησιμοποιεί για να διαχειρίζεται τις προσωπικές του επενδυτικές επιδιώξεις.

«Είμαι ένας οδηγός αγώνων που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και ταυτόχρονα λατρεύω να ασχολούμαι με τις επενδυτικές συναλλαγές, επομένως η πλατφόρμα είναι αυτό που χρειάζομαι» τόνισε. «Μου αρέσει το γεγονός ότι η SaxoTraderGO λειτουργεί σε διάφορες συσκευές και μου παρέχει άμεση πρόσβαση στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης