Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, λαμβάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη σημαντική διάκριση «True Leader», αναδεικνύοντας τη δυναμική της ελληνικής υγιούς επιχειρηματικότητας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε ως ένας από τους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των 71 καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις του οικονομικού έτους 2015 καθώς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρίες, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA),
– συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρίες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2014 στο 2015,
– βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στον κλάδο της (με βάση τον κύκλο εργασιών).
– έχει υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

Το βραβείο απένειμε στον κ. Παναγιώτη Κουκουβάνη, διευθυντή πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ICAP και Πρόεδρος της ΕΑΣΕ (Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων).

O κ. Κουκουβάνης, ευχαρίστησε το θεσμό των “True Leaders” της ICAP για την τιμητική διάκριση που λαμβάνει η εταιρεία για τρίτη χρονιά τονίζοντας ότι «αποτελεί αναγνώριση της σταθερής και επιτυχημένης πορείας της εταιρίας να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα όμως είναι και μια επιβράβευση των εργαζομένων της εταιρίας που με τον επαγγελματισμό και το πάθος τους δίνουν στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ τη θέση του True Leader.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης