Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ με ομιλητή τον Νouriel Roubini

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 14:45
Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ με ομιλητή τον Νouriel Roubini
Στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας θα διεξαχθεί στις 19-22 Σεπτεμβρίου 2013 το 42ο Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI), με θέμα: «Οικονομική κρίση και ακίνητη περιουσία».

Παράλληλα θα εορταστούν τα 90 χρόνια της UIPI και τα 125 χρόνια της ιστορικής Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Λισσαβώνας (ALP).


Στις εργασίες του Συνεδρίου που θα διευθύνει ο Πρόεδρος της Διεθνούς, Στράτος Παραδιάς, βασικός ομιλητής για το θέμα του συνεδρίου που είναι η θέση και η τύχη της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στην σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση, θα είναι ο διάσημος Καθηγητής Οικονομίας Nouriel Roubini, o οποίος είχε προβλέψει με ακρίβεια την πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση.

Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι μεταξύ άλλων επίσης ο ειδικός Σύμβουλος της Ευρωπαικής Επιτροπής για τη φορολογία ακινήτων οικονομολόγος κ. Carlos Cuerpo – Caballero, η διευθύντρια του Γραφείου Eυρωπαικών Υποθέσεων της UIPI στις Βρυξέλλες κα Emmanuelle Causse, και ο πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών της Λισσαβώνας Καθηγητής Νομικής Dr. Luis Menezes Leitao.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ενδιαφέροντος αυτού συνεδρίου στην διεύθυνση: http://lisboncongress2013.alp.pt/

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 14:50