Συμβόλαιο συνεργασίας με την κρατική λοταρία της Χιλής (Polla Chilena) υπέγραψε ο όμιλος Intralot, ΙΝΛΟΤ αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των παιχνιδιών της, την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης.

Η Polla Chilena διοργανώνει και λειτουργεί στη Χιλή αριθμοπαιχνίδια, στιγμιαία λαχεία και αθλητικό στοίχημα. Η INTRALOT κέρδισε το δεκαετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Edmundo Dupre Echeverría, Διευθύνων Σύμβουλος της Polla Chilena de Beneficencia, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που η INTRALOT επιστρέφει στη Χιλή, ιδιαίτερα μετά την επικράτησή της σε ένα απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό διαγωνισμό. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία για την πρόταση που κατέθεσε. Είμαστε σίγουροι πως χάρη στη συνεργασία της INTRALOT με την ομάδα της Polla Chilena θα καταφέρουμε ένα ποιοτικό τεχνολογικό άλμα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής και θα παρουσιάσουμε στις λοταρίες της Λατινικής Αμερικής νέες διαδικασίες και παιχνίδια, τα οποία προσφέρουν περισσότερη ψυχαγωγία στους πελάτες μας και καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης