Μετά τη showbiz, o Σάκης Ρουβάς έβαλε στόχο να κατακτήσει και τους τομείς της ενέργειας και των βιολογικών καλλιεργειών.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως βιομάζα και βιοαέριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το Capital.gr, η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ, το οποίο «καλύπτεται εξ ολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη», ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές, αξίας 24 ευρώ η καθεμία.

Σημειώνεται ότι, αν και δεν μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών της πλάνων.

Τη Δευτέρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους, το project της εταιρείας βιοαερίου, το οποίο αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μάλιστα αναφέρουν ΜΜΕ της Θεσσαλίας, ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είχε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και -πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου- έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Εκεί αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Στην πορεία αναμένεται να γίνουν κι άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης