Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για ένα εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 15:01
Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για ένα εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας
To zougla.gr στηρίζει έμπρακτα την νεοφυή επιχειρηματικότητα και τις startup επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, λαμβάνει χώρα η γιορτή ιδεών Disrupt 2014 και το zougla.gr προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά ένα εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας...

Επικοινωνήστε, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσω του info@zougla.gr για να λάβετε μέρος στην κλήρωση...Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Εν συνεχεία θα ειδοποιηθείτε για την παραλαβή των προσκλήσεων.

To καινούριο αγωνίζεται να γεννηθεί στην Ελλάδα...


Οι Industry Disruptors – Game Changers είναι εδώ να το αγκαλιάσουν και το Disrupt 2014 να το αναδείξει σε πάνω από 1 εκ. θεατές από 150 χώρες.Στις 15 & 16 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής το Disrupt καλωσορίζει το καινούριο ανοίγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, με τη συμμετοχή του Jonathan Ortmans, προέδρου του μεγάλου αυτού θεσμού. Παράλληλα, η γιορτή ιδεών επιχειρηματικότητας διεξάγεται φέτος υπό την αιγίδα της UNESCO, του ΣΕΒ και του ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τον ΣΦΕΕ, ενώ πλαισιώνεται ουσιαστικά από όλους τους σχετικούς θεσμικούς φορείς.

Το Disrupt φέτος φιλοξενεί πρωτοπόρους από όλο το φάσμα της καινοτομίας: από τον συν-ιδρυτή της Wikipedia, γκουρού και αυθεντίες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας (startup), διακεκριμένους νέους και νέες επιχειρηματίες, και όλους όσοι έχουν ανοίξει καινοτόμους δρόμους για χώρες ολόκληρες, επενδύσει, αποτύχει, επιτύχει, ταρακουνήσει.

Αυτοί παίρνουν λοιπόν το stand και μοιράζονται το όραμα, τη ματιά και τις ξεχωριστές τους εμπειρίες με σκοπό να μας εμπνεύσουν και να μας παροτρύνουν. Την ίδια στιγμή, στο Disrupt θα συμμετάσχουν συνολικά 150-200 startup από 30+ χώρες και υπόσχονται μία έκρηξη ιδεών.

Πιο συγκεκριμένα 50 startups διαγωνίζονται ζωντανά, on stage, σε πέντε (5) διαγωνισμούς: αγροτική επιχειρηματικότητα, υγεία, δημιουργικές βιομηχανίες, καθαρή ενέργεια και τεχνολογία.Το Disrupt προωθεί και αναδεικνύει λοιπόν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα σε όλο της το εύρος με μια σειρά από διαγωνισμούς, ομιλίες, πανελς, και εξειδικευμένα σεμινάρια (workshops).Χρηματικά έπαθλα, πρωτοφανή παγκόσμια προβολή, δημοσιότητα, ευρύ κοινό περιμένουν τους συμμετέχοντες σε ένα συμπυκνωμένο και εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας. Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε το καινούργιο και να το αναδείξουμε!

Αν θέλετε να στηρίξετε τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα για τις startup, ενισχύσετε την crowd-funding campaign μας εδώ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, 11:18