«Αγωνιούμε να μάθουμε ποια θα είναι η στάση της χώρας στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, πώς θα ξεκολλήσουμε από την ύφεση και την ανεξέλεγκτη φορο-κεντρική πολιτική, καθώς και πότε θα συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, γεγονός που θα καθορίσει τον οικονομικο-πολιτικό προσανατολισμό της χώρας μας στο μέλλον» δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης με την ευκαιρία των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κορκίδης, «ο χρόνος για την ελληνική αγορά μετρά αντίστροφα και ελπίζουμε οι προτάσεις των φορέων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας να εισακουστούν και να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς και στις επικείμενες υλοποιήσεις». «Θέλουμε να πιστέψουμε ότι το ασφυκτικό πλαίσιο των περασμένων ετών θα αρχίσει σταδιακά να χαλαρώνει και ότι θα καταφέρουμε σύντομα να βρεθούμε σε συνθήκες, όπου η ανάκαμψη δεν θα φαντάζει μία μακρινή προοπτική. Δεν ξέρουμε, ωστόσο, εάν μπορούμε» προσθέτει..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας χαιρετίζει την 81η κορυφαία εμπορική διεθνή έκθεση της χώρας που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εφετινή διοργάνωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, καλύπτει όλες τις πτυχές της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας, με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας να διαδραματίζουν εξέχοντα και πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτό το πλαίσιο, η συνομοσπονδία για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην έκθεση και συγκεκριμένα στο μεγάλο περίπτερο 15 (χώρος 33), από όπου θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τη διαδρομή και το έργο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης