Η NN Hellas στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους, που αναζητούν ποιοτικά
ασφαλιστικά προϊόντα υγείας, προσφέροντας νέες και καινοτόμες υπηρεσίες. Η ΝΝ Ηellas, πιστή στο όραμα και στις αξίες της «νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε», επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εισάγει ένα direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί, ακολουθώντας ορισμένα απλά βήματα, να επιλέξει το πρόγραμμα NN Direct Health ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του για τον ίδιο και την οικογένειά του είτε μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr είτε καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 800 100 60 60 και 210 950 60 60.

Tο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες και με μία ανταγωνιστική τιμή. Επιπρόσθετα, η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους. Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση όλων των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο. Όλοι, μέσω του NN Direct Health, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του όσο και στην παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας. Οι ασφαλισμένοι με το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors.

Επιπλέον, η NN Hellas, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ασφαλισμένων της, προσφέρει μέσω του NN Direct Health πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Τέλος, η NN Hellas σχεδίασε μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τον ασφαλισμένο.

Ο κος Luis Miguel Gomez, CEO της NN Hellas, σχολίασε σχετικά: «Στην ΝΝ Hellas πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, όπου και αν βρίσκονται. Πλήρως εναρμονισμένοι με τη στρατηγική του Ομίλου ΝΝ, αξιοποιούμε τη τεχνολογία και εγκαινιάζουμε ένα νέο κανάλι διάθεσης των προϊόντων μας. Με το NN Direct Health προσφέρουμε ένα direct πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με ποιοτικές παροχές και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, σε προσιτή τιμή, το οποίο μπορούν να αποκτήσουν οι πελάτες μας εύκολα και γρήγορα, αποκλειστικά μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή online μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα NN Direct Health επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nndirect.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης