Νέα επέκταση της Intracom στη Μέση Ανατολή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 12:13
Νέα επέκταση της Intracom στη Μέση Ανατολή
Τρία νέα έργα ανέλαβε ο όμιλος Intracom it Services στη Μέση Ανατολή, μέσω θυγατρικής της, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική Intracom it Services Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ORACLE HRMS για την Arab Bank Plc.

Η Arab Bank Plc, με έδρα στο Αμάν της Ιορδανίας, έχει δίκτυο 500 καταστημάτων σε 30 χώρες στις 5 ηπείρους. Η πρώτη φάση του έργου, προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2010.

Επίσης, η εταιρεία ανέλαβε, σε συνεργασία με την International Golden Group (IGG), την εφαρμογή της σουίτας ORACLE E-Business Financials για το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το έργο, προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2010.

Τέλος, η εταιρεία ανέλαβε για λογαριασμό της Asia Cell, τον μοναδικό πάροχο τηλεπικοινωνιών με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ, έργο αποθήκευσης δεδομένων, προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2009.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 12:39