Το 2020 είναι μια χρονιά που η Europ Assistance Greece έθεσε τις βάσεις για τη νέα εποχή της στην Ελλάδα. Οργανωτικά, με τον διορισμό στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κ. Ιωάννη Πετούλη, ενός ανθρώπου με διορατικότητα και βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών της, στόχευσε εξαρχής στην υλοποίηση μιας στρατηγικής εξωστρέφειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής διεύρυνσης της παρουσίας της Europ Assistance στην Ελλάδα αποτελεί η ολοκλήρωση της 1ης φάσης του επενδυτικού της πλάνου, με άνω του €1.000.000 να επενδύονται για την ενίσχυση του στόλου της σε οχήματα βοήθειας και την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών από το εξειδικευμένο τεχνικό της προσωπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Care Never Stops

Πιο συγκεκριμένα, η Europ Assistance Greece ανανέωσε και αύξησε τον στόλο της με καινούργια φορτηγά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 (εξοπλισμένα με σύγχρονες πλατφόρμες αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας), νέες μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού και κινητά συνεργεία τύπου Van (με μεγάλη γκάμα εργαλείων και διαγνωστικών μηχανημάτων), καθώς και με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος της, η όσο πιο άμεση και αξιόπιστη επέμβαση σε οποιοδήποτε περιστατικό, ενώ με τα ολοκαίνουρια οχήματα Heavy Duty 4×4 διευρύνονται οι δυνατότητες ρυμούλκησης.
 

Με τα νέα αυτά οχήματα, μοναδικά στην Ελλάδα, η Europ Assistance Greece, κυριολεκτικά, αλλάζει τους όρους εξυπηρέτησης της Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος, έχοντας δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα εδάφη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

You Live We Care

Σε επίπεδο μεγεθών, το τεχνολογικά σύγχρονο Contact Center και το πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, εξυπηρέτησαν περισσότερες από 330.000 κλήσεις και άνω των 162.000 περιστατικά το 9μηνο του 2020, με το 85% αυτών να εξυπηρετείται εντός 30 λεπτών! Λειτουργώντας σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο, το προσωπικό Πρώτης Γραμμής ελέγχεται καθημερινά για την απόδοσή του με βάση συγκεκριμένους δείκτες, ικανοποιώντας τα πλέον αυστηρά standards και SLAs της αγοράς, ενώ συνεχίζει να παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία στις Ασφαλιστικές και μη εταιρείες που εμπιστεύονται τη Europ Assistance Greece.

Ως πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων βοήθειας, η Europ Assistance Greece τοποθετεί την omni-channel εξυπηρέτηση και τις digital υπηρεσίες σε πρώτο πλάνο:  οι ασφαλιζόμενοι υποβάλουν άμεσα αίτημα βοηθείας, ενημερώνονται για τον χρόνο άφιξης του οχήματος βοηθείας, και παρακολουθούν την πορεία έως την άφιξή του προς το σημείο του περιστατικού, εκμεταλλευόμενοι τόσο την εύχρηστη εφαρμογή για τον τελικό χρήστη, όσο και τον digital εξοπλισμό των οχημάτων βοηθείας και των πληρωμάτων τους.

Με ανανεωμένο πλέον στόλο οχημάτων, καινοτομίες στην εξυπηρέτηση πελατών και νέες υπηρεσίες που αξιοποιούν τις τεχνολογίες αιχμής, η Europ Assistance Greece ολοκληρώνει ένα έτος σταθμό για την εταιρία και προετοιμάζει το έδαφος για το 2021, έτος συμπλήρωσης 30 ετών επιτυχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά και προσφοράς στο ασφαλιζόμενο κοινό.

Ποια είναι η Europ Assistance
 

Από το 1963, η γαλλική εταιρία Europ Assistance πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991 αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της στην Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος, ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της και καθίσταται ηγέτιδα εταιρεία στους τομείς που καλύπτουν το Σπίτι, το Ταξίδι, το Αυτοκίνητο και την Υγεία.

www.facebook.com/EuropAssistanceGreece

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης