Τον νέο της διευθύνοντα σύμβουλο όρισε η Burberry. Πρόκειται για τον Μάρκο Κομπέτι, ο οποίος από το 2008 κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Celine.

Ο μέχρι χθες διευθύνων σύμβουλος Κρίστοφερ Μπέιλι από το 2014 κατέχει και τη θέση του επικεφαλής του δημιουργικού της εταιρείας. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Μάρκο Κομπέτι αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος και εταίρος» δήλωσε ο Μπέιλι. «Ο Μάρκο έχει απίστευτη εμπειρία και πολλές δεξιότητες στην υψηλή ραπτική και στις λιανικές πωλήσεις, και αυτά είναι πολύτιμα για μας. Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζω ότι θα έχουμε μία θαυμάσια συνεργασία» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ανακοίνωση αυτή σταματάνε, όπως σημειώνει η Vogue, και οι πιέσεις των μετόχων προς τον Μπέιλι να διαχωρίσει τις αρμοδιότητες και να ασχοληθεί περισσότερο με τη δημιουργική κατεύθυνση της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Τζον Πις σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η δουλειά που έχει κάνει ο Μπέιλι ως διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής του δημιουργικού είναι εξαιρετική» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι με το νέο σχήμα η Burberry θα πάει στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης