Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει σε ατομικές επιχειρήσεις και σε ελεύθερους επαγγελματίες που θα ανοίξουν από τις 18 Απριλίου μέχρι και τις 31 Μαΐου το νέο Marfin Επαγγελματικό Λογαριασμό, επιτόκιο 5% για ποσά από €1 έως €50.000 και στη συνέχεια επιτόκιο 0,50% για το υπόλοιπο ποσό. Το προνομιακό επιτόκιο θα ισχύει μέχρι τις 31/08/2012. Από 01/09/2012 το επιτόκιο θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα επιτόκια των λογαριασμών όψεως της Τράπεζας.

Ο λογαριασμός παρέχει, επίσης:
-Δωρεάν πληρωμές προς ΙΚΑ και ΦΠΑ
-Δωρεάν εκτέλεση πάγιων εντολών για αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΚΟ
-Δωρεάν πίστωση εισερχόμενων εντολών (εμβάσματα)
-Δυνατότητα δωρεάν e-banking security token
-Έκπτωση 50% στο μίσθωμα για ενοικίαση θυρίδας
-Δωρεάν έκδοση τριών Τραπεζικών Επιταγών υπέρ τρίτων ανά μήνα
-Ενημέρωση για τις κινήσεις, μέσω μηνιαίου αντιγράφου λογαριασμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον διενεργείται και η μισθοδοσία από τη Marfin Egnatia Bank, ο λογαριασμός προσφέρει:
-Δυνατότητα δωρεάν έκδοσης όλων των μπλοκ επιταγών
-50% έκπτωση σε έξοδα/προμήθειες εξερχομένων εμβασμάτων STP μέχρι €12.500, τα οποία φέρουν κωδικοποιημένα όλα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν την εκτέλεση της πληρωμής, μέσω σύγχρονων και πλήρως αυτοματοποιημένων μηχανογραφικών συστημάτων (STP).

Εφόσον δε διενεργείται η μισθοδοσία, ο λογαριασμός προσφέρει δωρεάν το 1ο 10φυλλο μπλοκ επιταγών και 30% έκπτωση σε έξοδα/προμήθειες εξερχομένων εμβασμάτων μέχρι €12.500.

Ο νέος Marfin Επαγγελματικός Λογαριασμός προσφέρει υψηλό επιτόκιο, παρέχει τη δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης ταμείου της επιχείρησης και του επαγγελματία και διευκολύνει τις επαγγελματικές συναλλαγές προσφέροντας ευελιξία και εξοικονόμηση κόστους και χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Marfin Egnatia Bank είναι μέλος στην Ελλάδα του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, ο οποίος με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες: Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα. Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).

Η Τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης