Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, 18:24
Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Τον Πρόεδρο και το νέο Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εξέλεξε η νέα Κεντρική Διοίκηση, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016, και συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη.

Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η σύνθεσή του Προεδρείου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Α΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Β΄ Αντιπρόεδρος : Σταύρος Τραγάνης.

Γεν. Γραμματέας : Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Οικονομικός Επόπτης : Κωνσταντίνος Μανούσος.

Μέλη : Χρήστος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Αλεβιζάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Ιωάννης Διονυσόπουλος, Σάκης Ιωαννίδης, Πελοπίδας Καλλίρης, Ευφροσύνη Καραγιάννη, Μιχαήλ Μιχαήλ, Αλέξανδρος Πουλιάσης, Κώστας Ταγγίρης.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε:

«Η επανεκλογή μου, από τους συναδέλφους μου, στη θέση του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή.

Ταυτόχρονα, η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένου του ρόλου, που οφείλει να διαδραματίσει ο φορέας μας ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας για θέματα της οικονομίας, αλλά και των προκλήσεων, τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι ότι, με τη βοήθεια όλων των συναδέλφων, το ανώτατο όργανο των οικονομολόγων της χώρας θα συνεχίσει και την επόμενη τριετία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις, και να ασκεί με εποικοδομητικό τρόπο το θεσμικό του ρόλο, με στόχο να βοηθήσει τόσο τη χώρα να επιστρέψει σε υγιή μονοπάτια ανάπτυξης, όσο και τα μέλη του, να διαχειρίζονται απρόσκοπτα τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, 18:28