Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι επικεφαλής των θυγατρικών του εταιρειών Romtelecom και COSMOTE στη Ρουμανία, αναλαμβάνει, από την 1η Απριλίου 2013, ο κ. Νικολάι Μπέκερς.

Ο κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Romtelecom και της COSMOTE Ρουμανίας, αναλαμβάνει τη νεοσυσταθείσα θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργιών Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας του Ομίλου ΟΤΕ. Στην Ελλάδα, ο κ. Θεοχαρόπουλος θα είναι υπεύθυνος για περισσότερους από 6.000 εργαζόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπέκερς κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της T-Systems Γαλλίας από το Σεπτέμβριο του 2011. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, τις τεχνολογίες πληροφορικής, το Internet και τα Social Media. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1989 στην Deutsche Bank, ενώ έχει αναλάβει σειρά θέσεων ευθύνης, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Telekom Γαλλίας, CEO στην Deutsche Telekom Φιλιππίνων και Οικονομικός Διευθυντής της T-Online Γαλλίας. Επίσης, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας της DT στην πΓΔΜ. Ο κ. Μπέκερς είναι κάτοχος πτυχίου Business Administration (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Ο κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας από τον Ιανουάριο του 2008 και της Romtelecom από τον Ιούλιο του 2011, ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ από το 2002. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της OTEGlobe, Εκτελεστικός Διευθυντής Τεχνολογίας της OTE Investment Services, καθώς επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ. Ο κ. Θεοχαρόπουλος έχει πτυχίο BEng in Electronic Engineer από το Πανεπιστήμιο του Sussex και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. in Mobile & Satellite Communications από το Πανεπιστήμιο του Westminster.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε: «Η συμβολή του Στέφανου Θεοχαρόπουλου στη δυναμική άνοδο της COSMOTE Ρουμανίας, καθώς και την ανάδειξη της Romtelecom σε ένα σύγχρονο και κερδοφόρο οργανισμό ήταν καθοριστική. Το ίδιο καθοριστικός θα είναι και ο νέος του ρόλος για το μετασχηματισμό του Ομίλου ΟΤΕ, με έμφαση στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη». Ο κ. Τσαμάζ ευχήθηκε στον κ. Μπέκερς κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και προσέθεσε: «Έχοντας διαγράψει μία μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον Όμιλο Deutsche Telekom, ο Νικολάι Μπέκερς έρχεται στη ρουμανική αγορά, φέρνοντας πολύτιμη εμπειρία από τις διεθνείς αγορές. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στη θετική πορεία και περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στη Ρουμανία, μία αγορά ιδιαίτερης σημασίας για τον Όμιλο ΟΤΕ, με αμείωτο ρυθμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης