Παρελθόν αποτελεί και επίσημα η Λαϊκή Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς των λογαριασμών των πρώην πελατών της στην Τράπεζα Κύπρου.

Ο διευθυντής διεύθυνσης λιανικής τραπεζικής και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, Χάρης Πουαγκαρέ, δήλωσε ότι η μεταφορά 1,1 εκατομμυρίου λογαριασμών στο ηλεκτρονικό σύστημα της Τράπεζας έγινε χωρίς προβλήματα και η ενοποίηση επιτεύχθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε, επίσης, ότι από σήμερα δεν υπάρχει διαχωρισμός στα ταμεία για εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ ενιαίες είναι και οι μηχανές Αυτόματης ανάληψης χρημάτων, ΑΤΜ.

Οι πελάτες της πρώην Λαϊκής μπορούν, επίσης, να κάνουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους μέσω του συστήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Η Λαϊκή έκλεισε τον Μάρτιο του 2013 -στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης από το Eurogroup και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- και απορροφήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώην πιστωτές της Λαϊκής κατέχουν το 18% της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο διαχειρίζεται διαχειριστής που ορίστηκε από την Κεντρική Τράπεζα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης