Εξαιρετικά δύσκολοι θα είναι οι επόμενοι μήνες για την αμερικανική οικονομία. Η επισήμανση αυτή ανήκει στον άνθρωπο που έχει επωμιστεί την ευθύνη εξόδου των Ηνωμένων Πολιτειών από την οικονομική καταβαράθρωση.

Τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αμερικανός πρόεδρος κάλεσε για υποστήριξη τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους σχετικά με το σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας που πρόκειται να υποβληθεί στη Γερουσία.

«Πιστεύω ότι θα γνωρίσουμε κάποιους μήνες δυσκολίες. Πρέπει αυτό το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης να υιοθετηθεί. Πρέπει να ξαναρχίσουμε να βάζουμε τους ανθρώπους στις δουλειές, τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα μας να ξαναβάλουμε την οικονομία μας στο σωστό δρόμο  αλλά αυτό θα μας πάρει κάποιους μήνες ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση και στη συνέχεια ένα μικρό ακόμα χρονικό διάστημα για να ξαναμπούν τα πράγματα στη θέση τους», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σημαντικό είναι το σχέδιο αυτό οικονομικής ανάκαμψης να υιοθετηθεί. Πρόκειται να κάνω κάποια βήματα έκτακτης προσέγγισης προς τους Ρεπουμπλικάνους γιατί έχουν μερικές καλές ιδέες και θέλω να είμαι σίγουρος ότι οι ιδέες αυτές θα ληφθούν υπόψη» τόνισε ο κ. Ομπάμα και καταλήγοντας επισήμανε:

«Έχω εμπιστοσύνη στο ότι όταν το σχέδιο φτάσει τελικώς στη Γερουσία θα τύχει σημαντικής υποστήριξης».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης